Zorg in Houten lanceert nieuwe website

Zorg in Houten lanceert nieuwe website

De laatste maanden is hard gewerkt aan de ontwikkeling van onze website. Met veel trots presenteren wij het nieuwe en verbeterde www.zorginhouten.nl!

 

Na drie jaar werd het tijd om de website weer eens tegen het licht te houden. Een goede, informatieve en gebruiksvriendelijke website is tegenwoordig eerder een must dan een wens. De oude website voldeed helaas niet meer aan de vereisten en sloot niet meer aan bij onze wensen. Daarom is besloten de website helemaal opnieuw te bouwen en in te richten. Daarmee hebben we niet alleen een moderne website gekregen, maar zijn we ook beter voorbereid op een “digitale toekomst”.

 

De meest opvallende veranderingen aan de website zijn het ontwerp en de navigatie. Het ontwerp kenmerkt zich door veel wit en daarin het gebruik van elementen in onze huisstijl groenkleur. Voor de navigatie is gekozen voor een uitgebreid hoofdmenu boven elke pagina. Dit zorgt ervoor dat de hele website vanaf iedere pagina via deze navigatie binnen handbereik is.

 

Bij de opbouw van de pagina’s valt op dat deze langer zijn en meer informatie bevatten. Met de enorme toename van het mobiele gebruik is scrollen tegenwoordig meer gewenst dan klikken. Dit zorgt ervoor dat de meest belangrijke informatie op langere pagina’s is samengevoegd en daarmee snel en eenvoudig toegankelijk is.

 

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening over de website? Heeft u tips of opmerkingen, dan horen wij dat graag van u!

 

Wij wensen u veel plezier met het ontdekken van het nieuwe www.zorginhouten.nl.

Laatste nieuws

Huisartsenpost Houten sluit

13 mei 2019

Inwoners gemeente Houten voor spoedconsulten vanaf 1 juli 2019 naar Nieuwegein. Telefoonnummer blijft ongewijzigd. Vanaf…

Lees verder
Houten in Balans

Houten in balans!

8 februari 2019

Ook als u ouder wordt, wilt u zelfstandig de dagelijkse dingen kunnen blijven doen. Juist…

Lees verder

Zelfstandig thuis dankzij hecht netwerk

28 augustus 2018

Met een nieuw ervaringsverhaal vertellen we in deel 4 van het E-book meer over de…

Lees verder

Onze missie

Zorg in Houten komt van samenwerking tot synergie en weet zo de beste eerstelijnszorg te bieden in de gemeente Houten.

Over ons

Zorg in Houten bestaat uit 5 Medisch Centra in Houten en Schalkwijk. In onze centra werken huisarts, apotheker, fysiotherapeut, psycholoog, diëtist en wijkverpleging nauw samen aan de beste zorg.

Aanmelden Nieuwsbrief

ZiH-logo_wit_74x100

Stichting Zorg in Houten

Prins Bernhardweg 69
3991 DE Houten
 
Tel. 030 634 36 51
info@zorginhouten.nl