Huisartsenpost Houten

Huisartsenpost Houten

De Huisartsenpost is voor spoedzorg bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 17.00 en 08.00 uur. In de weekenden en op feestdagen is er een 24-uursdienst. Op werkdagen kunt u van 08.00 tot 17.00 uur terecht bij uw eigen huisarts. Neem alleen contact op met de Huisartsenpost voor medische zaken die niet kunnen worden uitgesteld.
 

Voorkom lang wachten
In verband met de planning is de Huisartsenpost alleen te bezoeken na het maken van een telefonische afspraak. Hierdoor wordt voorkomen dat u onnodig lang moet wachten.

De assistente kan u sneller helpen als u de volgende gegevens bij de hand heeft:

- uw zorgpas
- de naam van uw huisarts
- uw medicijngebruik


Vragen?

Heeft u vragen, opmerkingen of klachten over de Huisartsenpost, neem dan contact op met Primair Huisartsenposten. Zie de website voor meer informatie.

Over Primair Huisartsenposten

De Huisartsenpost in Houten is onderdeel van het samenwerkingsverband Primair Huisartsenposten. Dit is een bijzondere samenwerking van negen verschillende huisartsenposten in Midden-Nederland. Samen verzorgen deze posten de spoedeisende huisartsenhulp buiten kantooruren in een verzorgingsgebied met 1,5 miljoen inwoners.

 

Bijna 900 huisartsen zijn aangesloten bij Primair. Zij doen bij toerbeurt dienst op een van de negen huisartsenposten. De huisartsen houden spreekuur, zijn beschikbaar voor telefonisch consult en leggen visites af. Zij worden bijgestaan door triagisten en chauffeurs en werken waar dit mogelijk is nauw samen met de Eerste Hulp van het nabijgelegen ziekenhuis.

Adres

Huisartsenpost Houten

Hofspoor 2
3994 VZ Houten

Tel. 088 130 96 80

Locatie

Onze missie

Zorg in Houten komt van samenwerking tot synergie en weet zo de beste eerstelijnszorg te bieden in de gemeente Houten.

Over ons

Zorg in Houten bestaat uit 5 Medisch Centra in Houten en Schalkwijk. In onze centra werken huisarts, apotheker, fysiotherapeut, psycholoog, diëtist en wijkverpleging nauw samen aan de beste zorg.

Aanmelden Nieuwsbrief

ZiH-logo_wit_74x100

Stichting Zorg in Houten

Prins Bernhardweg 69
3991 DE Houten
 
Tel. 030 634 36 51
info@zorginhouten.nl