Bloedafname in Houten

Bloedafname

Voor bloedafname kunt u dagelijks in één van de Medische Centra terecht bij de medewerkers van Saltro. Saltro is een diagnostisch centrum dat de zorgverleners in Houten ondersteunt bij laboratoriumonderzoek en diagnostiek.

 

Bloedonderzoek wordt onder andere gebruikt om te controleren of het hart, de lever, de nieren en de schildklier goed functioneren. Ook kan bijvoorbeeld bloedarmoede, een infectie of een allergie worden vastgesteld.

Tijden

Voor bloedafname kunt u op verwijzing van de huisarts terecht bij in onze Eerstelijns Medische Centra (EMC) in Houten en Schalkwijk.

Medisch Centrum Dorp
Maandag t/m vrijdag

08.00 tot 11.30 uur

Medisch Centrum Hofspoor
Maandag t/m vrijdag

07.00 tot 18.00 uur

Medisch Centrum Leebrug
Maandag t/m vrijdag

08.00 tot 10.00 uur

Medisch Centrum Molenzoom
Maandag t/m vrijdag

08.00 tot 11.00 uur

Medisch Centrum Schalkwijk
Maandag t/m vrijdag

08.00 tot 08.30 uur

Locaties

Over Saltro

Saltro biedt ondersteuning aan ongeveer 700 zorgverleners. De hoofdlocatie is gevestigd in Utrecht. Daarnaast heeft Saltro 145 locaties voor bloedafname en functieonderzoek. Onze 570 medewerkers hebben per jaar ongeveer 600.000 contacten met patiënten. Saltro ondersteunt (huis-)artsen en verloskundigen bij hun diagnostiek.

 

Naast laboratoriumonderzoek voeren zij functieonderzoek uit, bijvoorbeeld ECG’s (hartfilmpjes), echo’s en longfunctiemetingen. Bovendien verzorgt Saltro voor trombosedienstpatiënten de medische begeleiding bij hun anti-stollingsmedicatie.

ZiH-logo_wit_74x100

Zorg in Houten

Prins Bernhardweg 69
3991 DE Houten
Tel. 030 634 36 51
info@zorginhouten.nl

Onze missie

Zorg in Houten komt van samenwerking tot synergie en weet zo de beste eerstelijnszorg te bieden in de gemeente Houten.

Over ons

Zorg in Houten bestaat uit 5 Medisch Centra in Houten en Schalkwijk. In onze centra werken huisarts, apotheker, fysiotherapeut, psycholoog, diëtist en wijkverpleging nauw samen aan de beste zorg.